MZM
Garagedeuren,Industriedeuren,Rolluiken,Horren

 

 

 

 Sprint Speedline 550

 

 

 

 

550N, snelle aandrijving incl. ontvanger en drukknop MET SOFTLOOP.

 

 

De Sprint Speedline aandrijving kan gebruikt worden voor het openen van alle types garagedeuren, eventueel te voorzien van de nodige toebehoren.

Sprint Speedline 550N: krachtig, veilig, stijlvol en snel.

Zoals iedere aandrijving van Sommer voldoet ook de Sprint SPEEDLINE 550N aan de hoogste veiligheidseisen. Dankzij de optimale krachtoverbrenging van de meerijdende loopwagen opent de Sprint SPEEDLINE 550N uw garagedeur* in 10 seconden. De maximumsnelheid bij het openen bedraagt maar liefst 24 cm per seconde. De Sprint SPEEDLINE 550N is geschikt voor iedere type garagedeur: sectionaaldeuren, zijwaartse sectionaaldeuren, schuifdeuren, kanteldeuren, vleugeldeuren,… dit tot een deurbreedte van 3,5m en in standaarduitvoering tot 2,25m deurhoogte. Indien noodzakelijk, kan de rail verlengd worden dmv handige verlengstukken.
De Sprint SPEEDLINE 550N is het gepaste antwoord op de behoeften van de hedendaagse woning en zijn bewoners. Door zijn snellere openingstijd is gevaarlijk wachten op een drukke rijbaan tot een minimum beperkt. Valse alarmmeldingen door het laattijdig afschakelen van uw beveiligingsinstallatie verminderen dankzij het sneller binnenrijden van uw garage.
Iedere gebruiker van de Sommer Sprint SPEEDLINE 550N zal het op prijs stellen om bij slecht weer niet langer dan nodig te moeten wachten in regen en koude.
Daarnaast biedt de Sprint SPEEDLINE 550N ook andere voordelen zoals een instelbare deelopening die gebruikt kan worden voor de verluchting van de garage of het gebruik van een voetgangersopening, een timer-functie voor de verlichting, automatisch sluiten zodat de garagedeur ook na opening vanzelf sluit.
De stilstaande, stevige ketting van de SOMMER Sprint SPEEDLINE 550N zorgt voor een geruisloze beweging en voor een superieure vergrendelingskracht zodat de garage na het sluiten veilig afgesloten wordt.
Evenals alle andere Sommer garagedeuraandrijvingen, beschikt de SPEEDLINE550 N ook over een gecontroleerde softloop zonder krachtverlies.

De SOMMER Sprint SPEEDLINE 550N wordt geleverd met 5 jaar garantie of 80.000 cycli.

*standaard daghoogte +/- 2000 mm

 

      Technische specificaties:

 

  • Max. breedte deur: tot ca. 3,5 meter.
  • Max. hoogte deur: in de standaarduitvoering 2,60 meter voor kanteldeuren en 2,35 meter voor sectionale deuren. Kan verlengd worden met 1,60 meter.
  • Aandrijfsysteem: onderhoudsvrij, bijzonder geruisloos en krachtig: de motor beweegt voort langs de, tussen veren opgespannen, ketting.
  • De automatische krachtregeling: corrigeert zichzelf gedurende de hele levensduur. Indien de deur tijdens het sluiten een hindernis "voelt", reageert de uiterst gevoelige microprocessorgestuurde elektronica onmiddellijk: de deur stopt en gaat 10 cm terug open.
  • Duw- en trekkracht: 550 N (55 kg) die door het principe van de directe aandrijving beschikbaar is aan de duwstang.
  • Sturing: moderne microprocessorsturing met DPS krachtregelsysteem, die servicevriendelijk inplugbaar is. Aansluiting voor fotocellen, knipperlamp en voeding voor accessoires (24Vdc/0,1A). Automatisch sluiten 60 sec., tijd instelbaar met Torminal van 2 tot 255 sec.
  • Noodontgrendeling: standaard voorhanden; voor een noodontgrendeling van buiten is een ontgrendelingskabel (optie) of slot nodig.
  • Motorbeveiliging: door stroommeting en temperatuurcontrole.
  • Max. snelheid bij openen: 24 cm/sec
  • Gemiddelde snelheid bij openen: 21,5 cm/sec