MZM
Garagedeuren,Industriedeuren,Rolluiken,Horren
 

 Type overzicht van de HighLine Garagedeuren:

 

Onze HighLine Garagedeuren zijn zowel in Standaard maten als in Maatwerk te leveren 

 

 

HLP

HLP: Deze deur heeft 1 diepe horizontale belijning met woodgrain structuur. Op deze manier lijkt het alsof de deur uit brede planken bestaat. Daardoor word de overgang tussen de panelen het beste gecamoufleerd. De deur lijkt dan één geheel.

 

 

 

 

HLM

HLM: Deze deur heeft een geheel eigentijdse uitstraling. Het moderne paneel met een micro line relief, wat lijkt op een golf beweging. De buitenzijde is verder glad, dus zonder relief. De uitstraling is zeer modern.

 

 

 

 

HLW

 HLW: Deze deur heeft een horizontale belijning met een woodgrain structuur. Op deze manier lijkt het alsof de deur uit planken bestaat. De planken camoufleren tevens de overgang tussen de verschillende panelen waardoor je één geheel krijgt.

 

 

 

 

 

HLC

HLC: Deze deur heeft mooie reliefvlakken ook wel cassettes genoemd. In combinatie met een mooie woodgrain structuur krijgt de deur een klassieke uitstraling en een luxueuse uitstraling. Om de deur nog luxer te maken kunt u hem in dezelfde kleur laten spuiten als bijvoorbeeld de voordeur van uw huis.

 

 

 

 

  HLV

HLV: Deze deur is zonder horizontale belijningen en zonder woodgrain structuur. De panelen zijn helemaal glad en helder wit. Deze deur heeft een zeer moderne uitstraling.

 

 

 

 

HLSHLS: Deze deur heeft een horizontale belijning in combinatie met een stucco structuur. Ook bij deze deur lijkt het of de deur uit planken bestaat. Deze planken camoufleren tevens de overgangen tussen de panelen waardoor de deur één geheel lijkt.

 

 

 

 

 

HLG

HLG: Deze deur is uitgevoerd zonder horizontale belijningen maar wel met een mooie woodgrain structuur. Bij deze deur lijkt het alsof hij is opgebouwd uit grote brede planken. Deze garagedeur word door zijn moderne uiterlijk vooral toegepast in woningen met een eigentijdse architectuur.