MZM
Garagedeuren,Industriedeuren,Rolluiken,Horren
 

 Rolluiken  

 

 

 

 

Uw Oplossing Tegen:

 

- Inbraak

 

- Geluidsoverlast

 

- Lichtinval

 

- Inkijk

 

- Warm, koud en guur weer             

 

 

De rolluiken die MZM Garagedeuren levert zijn voorzien van kasten met gepatenteerde schanierverbinding en zorgen voor een enorme stabiliteit. De grootte van de kast is afhankelijk van de hoogte van het rolluik.

 

 

 

zijkap rolluik

 

Vormgeving:

 

Onze rolluiken zijn is verschillende kleuren en alle maten leverbaar. Op deze manier kunt u de keuze aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de architectuur van uw woning.

 

 

 

Bediening:

 

Kleine rolluiken kunnen bediend worden door middel van band, koord, staaldraad of een slingerstang. Voor grotere rolluiken en het meeste comfort kiest u voor een elektrische bediening, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of afstandbediening. Neem daarover contact met ons op en wij adviseren u daar graag in.

 

 

 

 

Isolatie:

 

In onze rolluiken zijn isolerende materialen verwerkt, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm of koud weer zorgen ze voor een aangename temperatuur binnen.

 

 

 

Stevigheid en Inbraakpreventie:

 

Onze rolluiken zijn gemaakt van het sterkste aluminium. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kunnen wij kwaliteit leveren. Al onze rolluiken zijn inbraakpreventief.

 

 

 

Kwaliteit:   

 

Doordat onze leverancier de productie van de rolluiken in eigen hand heeft en de rolluiken voortdurend aan controle onderwerpt, kunnen wij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen geen invloed hebben op onze rolluiken.